Nota legal


El domini: http://www.mineralia.es és propietat de l'empresa MINERALS GIRONA, S.A., amb el NIF A17092909 Registre Mercantil de Girona, Tom 472, Llibre 377, Secció 3ª de Societats, Foli 76, Full 6755, inscripción 1ª. El domicili de l'empresa és Crta N-IIa Km 8,3 - 17600 FIGUERES - GIRONA (ESPANYA). També pot posar-se en contacte amb nosaltres en el Tel. +34 972 503 805 o l'e-mail:info@mineralia.es


Propietat intel·lectual i industrial:


La totalitat del contingut d'aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual que l'usuari d'aquest lloc web ha de respectar. Queda prohibida la reproducció, excepte per a ús privat, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expresa de MINERALS GIRONA, S.A..


Responsabilitat en els enllaços:


MINERALS GIRONA, S.A. inclou en el seu lloc web tot un seguit d'enllaços a pàgines dels seus clients i proveïdors, únicament amb la intenció de fer publicitat dels treballs efectuats per encàrrec d'aquests. MINERALS GIRONA, S.A. no es fa responsable de les informacions comercials contingudes en aquests llocs o de qualsevol dels serveis o pràctiques que es vinculin o relacionin amb les pàgines web enllaçades.


Protecció de dades:


De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'informem que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de MINERALS GIRONA, S.A. amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d'informació i elaborar els pressupostos que puguin sol·licitar-nos. Per exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a Crta N-IIa Km 8,3 - 17600 FIGUERES - GIRONA (ESPANYA), Ref. Protecció de dades.